Main menu:

Corona en de scholen

Voor kinderen van 13 jaar en ouder gelden dezelfde regels als in het OV. Dit betekent dat uw kind VERPLICHT IS OM EEN MONDKAPJE te dragen tijdens de gehele duur van de taxirit. Ouders/verzorgers zijn zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van het mondkapje. Wanneer de leerling geen mondkapje op heeft, zal de chauffeur de leerling moeten uitsluiten van taxi vervoer.

Leerlingen mogen gecombineerd tot 8 personen (exclusief chauffeur) gereden worden. Voor kinderen tot en met 12 jaar zijn er geen wijzigingen ten opzichte van het vervoer voor de corona maatregelen.

Lees hier meer over de corona-maatregelen, de taxi-tijden en schoolregels. Vragen? Mail naar planner2@taxiovergaauw.nl

Regels school: Vrijwel elke school heeft zijn eigen taxi protocol voor het brengen en ophalen van de leerlingen. Wij staan in goed overleg met de scholen en zorgen ervoor dat kinderen op de juist manier wordt weggebracht en opgehaald.

Taxi-tijden: In deze periode is geen enkele dag hetzelfde. Dit geldt ook zeker voor het taxi vervoer. Bij de planning zullen wij zoveel mogelijk dezelfde ophaaltijd aanhouden, echter kan het voorkomen dat de chauffeur iets eerder of iets later is door een andere samenstelling van de leerlingen in de taxi. We vertrouwen op uw begrip.